Somzi Mattress Review: een echte rustgevende nachtrust

Somzi Mattress Review: een echte rustgevende nachtrust

Het heeft geen zin om er omheen te rammelen, slaap is je levensonderhoud. Zonder een goede nachtrust, lijdt alles in je leven, inclusief werkprestaties. Je baas zal je niet laten verslappen aan driemaandelijkse beoordelingen, gewoon omdat je matras je blijft woelen en draaien.

Ook ik leed nacht na nacht aan een discount, grote boxstore-matras. Je kent het type. Een enorm magazijn met honderden matrassen en een verkoopvertegenwoordiger die de duurste merken op je afstuurt? Uiteindelijk besloot ik dat niemand me ging "vertellen" welk matras het meest comfortabel was. Ik heb verschillende merken onderzocht (en ik bedoel veel merken), gooide het idee in mijn hoofd en werd gestresst over het hele proces. Het was tijd om te slapen … weer op die harde matras.

Nadat ik ongeveer drie uur had gegooid en gedraaid op wat voelde als cinderblokken bedekt met een decoratieve t-shirtbedekking, besloot ik dat ik genoeg onderzoek had gedaan en dat het tijd was om de Somzi-matras eens te proberen. Dus plaatste ik om drie uur 's ochtends mijn bestelling en ging slapen op de bank.

Hoewel Somzi de nieuwe jongen in de buurt is als het gaat om matrassen, was het ding dat me in mijn hoofd bleef steken, hoe lang ze al andere beddengoedproducten en schuimproducten hadden gemaakt. Het blijkt dat ze al lang een fabrikant van schuimproducten voor andere merken zijn. Ze vertelden me dat dit het eerste product is dat ze rechtstreeks aan consumenten verkopen. Ik dacht dat dat best cool was.

Het is ongeveer 60 dagen geleden dat mijn Somzi-matras arriveerde en ik beloof je, mijn bank heeft mijn naam niet één keer gebeld. Het is de beste schuimmatras waar ik ooit op heb geslapen! Deze matras is een blijvertje. Hier zijn een paar redenen waarom ik het zou aanbevelen aan familie, vrienden en zelfs een willekeurige vreemdeling die uitgeput in de lift kijkt.

Somzi wil dat je van hun matras houdt

Oké, Somzi-matras wordt geleverd met een volledige proef van 100 nachten. Het beste deel is, er zijn geen beperkingen aan. U kunt deze matras gebruiken voor alles waar u uw normale matras voor zou gebruiken. Slapen, knuffelen, spelen met de kinderen, geen beperkingen. Ze willen dat u weet hoe goed deze matras past in uw dagelijks leven.

Wetende dat ik dit matras in mijn dagelijks leven kon gebruiken, net zoals ik elke andere matras zou doen, en het nog steeds onder de geld-teruggarantie zou hebben, was onbetaalbaar. Ze zouden zelfs de prijs dekken om het op te rapen. Hierdoor voelde ik me erg veilig bij de aankoop.

Hoe Somzi zijn matras maakt

De meeste mensen, waaronder ikzelf, maken zich schuldig aan het negeren van het proces van het maken van hun matras. Dit wordt toegeschreven aan de meeste matrasbedrijven die proberen te verbergen dat hun matrassen zijn gemaakt van hardmetaalveren, iets dat lijkt op een rattennest en een klein stukje schuimrubber.

Somzi daarentegen wil dat u weet dat hun materialen extreem duurzaam zijn, van hoge kwaliteit en gemaakt om te blijven in welke situatie u ze ook plaatst. Aangezien ze beginnen met hoogwaardige materialen, zal het eindresultaat veel beter zijn.

Somzi verbergt de manier waarop hun matrassen zijn gemaakt niet en deelt het proces graag met anderen.

  • Ze beginnen met 6 "dik ondersteunend schuim dat met precisie en nauwkeurigheid wordt gesneden. Dit is zodat hun andere lagen perfect passen rond dit ondersteuningssysteem.
  • Rond deze laag is 2 "van Serene schuim. Deze laag heeft twee doelen. De eerste is het verwijderen van warmte van het lichaam. De tweede is om de mogelijkheid om drukpunten te creëren te verlichten. Ik weet dat het raar klinkt, maar ik voel deze laag echt werken. Ik word 's nachts niet heet en bezweet en ik voel geen druk op mijn schouders of heupen.
  • De 6 "-laag en de 2" -laag zijn bedekt met een verbazingwekkende microweefselbedekking. Het beste is dat de bekleding kan worden verwijderd om schoon te maken. Je breek niet eens in het zweet om ze schoon te maken.
  • Deze matras klinkt comfortabel genoeg, toch? Somzi denkt van niet. Somzi heeft een 2 "dik Gel Swirl traagschuim toegevoegd. Het biedt comfort, ondersteuning en helpt warmte weg te halen uit uw lichaam terwijl u slaapt.


Somzi-matrassen zijn een schot in de roos

Oké, ik ben een grote knul. Ik zal het toegeven. Nadat ik de matras naar mijn kamer heb gebracht en op de boxspring heb gezet, knip ik de plastic rol open die erin vacuüm is ingesloten. De matras rolde meteen uit zichzelf en pufte in enkele seconden weer omhoog. Er is niets leuker dan een tube te openen en te kijken hoe de beste matras ter wereld eruit springt. Ik garandeer je dat je ook vermaakt zult worden.

Ik ben helemaal weg van de Somzi-schuimmatras. Het is ongelooflijk comfortabel. Niet alleen is het ongelooflijk comfortabel, maar het creëert ook geen drukpunten op je schouders en heupen. Ik word niet meer ziek of moe, of wens nog een paar uur om me onder de deken te verstoppen! Ik word fris en ontspannen wakker.

Als ik weet wat ik nu weet, zou ik graag het dubbele van de prijs betalen!

Bekijk de video: Duurzaamheidstest schuimmatras

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: