Het pad naar de top in Stubai, Tirol door SNOW Architecture

Het pad naar de top in Stubai, Tirol door SNOW Architecture

project:Het pad naar de top in Stubai, Tirol
architecten:SNOW-architectuur
Plaats:Stubai-vallei, Tirol, Oostenrijk
Foto's door:SNOW.Photography

Het pad naar de top in Stubai, Tirol door SNOW Architecture

SNOW-architectuuruit Oostenrijk hebben hun nieuwste project ingediend – Het pad naar de top in Stubai, Tirol. Dit geweldige ontwerp is een voorbeeld van het belang van de filosofie van het oorspronkelijke idee achter elk project. Het is ontworpen voor klanten die verbonden zijn met de Tiroolse bergen en het hele concept van deze residentie draait om het creëren van een intieme verbinding met de Oostenrijkse Alpen. Maar we kunnen het idee van dit project evenmin uitleggen als de mensen die het bedachten, dus ga verder en lees wat ze erover te zeggen hebben.

DE FILOSOFIE

Het project in Stubai is een voorbeeld van het belang van een filosofie en een eerste idee achter elk project. Omdat de eigenaars van het huis persoonlijk en professioneel betrokken zijn bij de Tiroolse bergen, was het belangrijkste principe om deze speciale band met de Alpen uit te zenden. De centrale gedachte van het project is om het pad naar een topkruis te bieden dat kan worden gevisualiseerd met de vorm van het dak. Deze vorm is zo geconstrueerd dat je vanuit elke richting een fantastisch uitzicht hebt, net alsof je vanaf het topkruis van een berg geniet van het uitzicht.

DE ARCHITECTUUR

De contouren van het dak vormen een vrij gebouw waaruit het hele project een dynamische uitstraling krijgt. Het kruis van de top is een visueel onderdeel en de uitgebreide integratie van groene gebieden is een perfecte match voor het bergachtige gebied rondom het gebouw.

De façade was in twee delen verdeeld om de edgy structuur van het dak te versterken. Bovendien werd de algemene vorm zo duidelijk en uitgebreid mogelijk gehouden. Hier spelen ook de vensters een belangrijke rol binnen de conceptualisering. Ze werden geplaatst volgens de dakconstructie en bieden een moderne en sterke lijn, inclusief een maximum aan uitzichten, maar ook relevante zichtbescherming van buitenaf.

HET INTERIEURONTWERP

Het interieurontwerp is gericht op gereduceerde vormen en hoogwaardige materialen, met een aantal discrete highlights die de nadruk leggen op de kalme en heldere structuur. Het totale concept is vrij open, met meubeldozen die een aantal duidelijke lijnen geven, zonder de stroom van het interieurconcept te onderbreken. De spanten aan het plafond bestaan ​​uit retro-hout dat een visueel contrast vormt met het strakke ontwerp van het interieur. Het lichte concept is een ander hoogtepunt van het project, omdat het tussen de houtspanten ligt en werd ontwikkeld om het licht gelijkmatig over de belangrijkste gebieden te verspreiden.

Natuurlijke en onbehandelde middelen waren een belangrijke factor om een ​​natuurlijke en regionale sfeer te creëren. Een bijzonder hoogtepunt is de traditionele Oostenrijkse "Stube" gemaakt van lokaal hout. Dergelijke traditionele details, gecombineerd met moderne aspecten verenigen beide, modern design en traditioneel comfort.

-Projectbeschrijving geleverd doorSNOW-architectuur








Concept




Bekijk de video: Hotel Berghof in Neustift im Stubaital, Oostenrijk (Europa). Het beste van Hotel Berghof

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: